Välkommen att kontakta oss

Nöjd AB präglas av personligt engagemang för våra kunder och samarbetspartners. Genom ett nära samarbete hittar vi totalekonomiska lösningar som möter och matchar kundens behov.

Hantverksvägen 5
746 40  Bålsta

  0171-46 80 00
  info@nojd.com
  order@nojd.com

Kontakta oss


Försäljning

Petri Miettinen, Försäljningschef

Jag började på Nöjd AB 1989 och sedan 2004 är jag Försäljningschef.

Jag har alltid haft ett stort fotbollsintresse och lyckades att ha turen att få spela i både pojk och juniorlandslaget under ett par år. De sista 10 åren har jag tränat tipselitlagen i både Djurgården men framför allt i BP där jag var i 4 år och fick förmånen att få jobba med fantastiska fotbollspelare som bla John Guidetti och Albin Ekdal. Nu är det fotboll med min son Marlon i Essinge P 05 och dans med min dotter Nova som gäller.

Kontakta mig via mail eller på        070-633 35 72

 

 

 

Björn Kjellbris, Försäljning

Sedan 1988 har jag hjälpt mina nya och befintliga kunder utveckla sin förpackningsprocess. Helhetslösningar och ergonomi är de två viktigaste punkterna för mig. 

Jag ansvarar för vår automation och förpackningsutveckling hos våra kunder. Både vad det gäller kartong samt påsförpackning.

På fritiden gillar jag att träna och har även en stor passion för fotbollsjonglering där jag fortfarande räknas som en av världens främsta. Jag bor med min familj i Skälby, Järfälla.

Kontakta mig via mail eller på        070-638 04 32

 

 

Mathias Lägdén, Försäljning

Jag har arbetat som säljare på Nöjd AB sedan 2002 och vill skapa långvariga affärsrelationer med mina kunder.  

Kontakta mig via mail eller på        070-250 78 81

Daniel Pärnebjörk, Försäljning

Jag började på Nöjd AB i januari 2011 och har sedan dess jobbat som säljare.

På fritiden spelar jag gärna golf, innebandy och umgås med familj & vänner. 

Kontakta mig via mail eller på        070-250 73 38

Teresa Oliva, Försäljning

I september 2007 började jag som säljare på Nöjd AB. Att ha en personlig kontakt och bra dialog med mina kunder är jätteviktigt för mig. 

När jag inte arbetar tränar jag gärna styrka och löpning, umgås med familj och vänner. Under sommaren åker jag gärna ut med båten eller till sommarstället i Töreboda.                 
Kontakta mig via mail eller på         073-531 23 43

 

Andréas Stenberg, Försäljning

I september 2011 började jag som säljare på Christer Nöjd AB. Innan dess hade jag ett 10-årigt förflutet inom kartongbranschen. Nu utgår jag från min hemort Örebro och kommer mestadels arbeta med nya och befintliga kunder i Örebroregionen. 

Familj, vänner, Frisbee-golf och musik är det jag gillar att ägna mig åt på fritiden.

Kontakta mig via mail eller via        070-650 00 22

Madelene Håll, Försäljning

Jag har sedan mars 2001 arbetat som innesäljare här på Nöjd. Mitt jobb är att ta hand om inkommande order från våra kunder, via telefon eller mail. Hjälpa säljarna med allehanda uppgifter. Bistår även inköp med information. Alltid med målsättningen att hålla en hög servicenivå. 

Är bosatt strax utanför Bålsta. I ett hus jag byggt med min sambo. Gillar att vara aktiv och cyklar ibland till jobbet. Simmar också, men åker allra helst längdskidor. Dock inte till jobbet. Det blir även lite motorcykelåkande på lämplig bana. Tid för vänner och gemenskap ser jag som en god investering.


Kontakta mig via mail


Admin

Thomas Nöjd, VD

Jag är uppvuxen med mina föräldrars samtal om Nöjd AB vid middagsbordet, och sommarjobbade under skoltiden. I augusti 1996, i samband med att min far Christer blev sjuk började jag som anställd i företaget. Under de första åren lyssnade jag mycket på mina mer rutinerade kollegor och fick lära mig hur varje avdelning fungerade. 2005 tillträdde jag som VD. Under mina år på Nöjd AB har jag allt mer kunnat se hur viktig varje medarbetare är för företagets utveckling. Att alla trivs och har mandat att själva fatta beslut om vad som är bäst för våra kunder, och bolaget, är viktiga grundstenar i mitt ledarskap. 

Kontakta mig via mail eller på        070-661 12 77.

Lisa PerssonEkonomichef

Jag är sedan april 2012 ekonomichef på Nöjd AB. Jag har tidigare arbetat med ekonomi på ett av de stora läkemedelsbolagen i Sverige och ser fram emot att utveckla vår ekonomiavdelning.

Kontakta mig via mail

Madeleine Strandborg, Administration

Jag började på Nöjd AB i februari 2016 som ekonomiassistent/receptionist, och det är oftast jag som är er första kontakt när ni ringer till oss. Jag har tidigare jobbat som flygvärdinna i tolv år, och har därefter haft egen verksamhet.
 
Jag bor i Bålsta tillsammans med min man och två barn. På min fritid gillar jag att ägna mig åt vinteraktiviteter, såsom slalom och skoter. Jag tycker också om att umgås med familj och vänner, och vi spenderar gärna tid på vårt lantställe i Stockholms skärgård. Jag är även skribent och smoothiekreatör för vinochmatguiden.se.

Kontakta mig via mail

Lenita Rydback, Ekonomi

Jag började på Nöjd AB i februari 2019 som ekonomiassistent.                      Har tidigare arbetat inom återförsäkringsbranschen.

 

Jag bor i Bålsta med min man, tre barn och vår franska bulldog Sigge.

På fritiden tycker jag om att vara i Åre med min familj, sommar som vinter.

Träna och umgås med vänner är även något jag gärna gör.

Kontakta mig via mail


Inköp

Anders Dänhardt, Inköpschef

I december 1984 blev jag den första medarbetare som fick anställning på Christer Nöjd AB. Under många år byggde jag upp företagets försäljning tillsammans med Christer. Efter lite över tjugo år som säljare kände jag att det var dags att prova på något nytt. År 2005 blev jag inköpschef och ansvarar nu för upprättande av avtal samt att hitta nya leverantörer och produkter. 

På fritiden är jag gärna ute på Mälaren och Stockholms skärgård med min båt, lagar god mat med min sambo eller åker skidor.                         

Kontakta mig via mail eller på        070-575 55 19

 

Annica Lejonqvist, Inköp

Sedan hösten 2014 är jag inköpare på Nöjd AB och jobbar för att erbjuda våra kunder de bästa och mest konkurrenskraftiga produkterna och förpackningslösningarna som finns på marknaden. Närmast kommer jag ifrån försäkringsbranschen där jag arbetat i över tjugo år.                             

Kontakta mig via mail

Erik Jansson, Administration

Jag började på Nöjd AB 2016.

Har tidigare pysslat till största delen med fotboll och är även utbildad massage terapeut. 

På fritiden gillar jag att träna och umgås med familj och vänner. 


Kontakta mig via mail eller via        072-250 34 64


                              Service                                

Håkan Eriksson, Servicechef

I augusti 1998 blev jag ansvarig för serviceavdelningen på Christer Nöjd AB. Vi utför service på alla typer av förpackningsmaskiner, oavsett märke, och har även möjlighet att erbjuda serviceavtal i förebyggande syfte. Jag hjälper även våra säljare med tekniskt kunnande för att hitta rätt förpackningsmaskin till våra kunder.     
Jag bor i Enköping tillsammans med min fru, tre döttrar och en son. Jag är helst utomhus på fritiden och paddlar kanot, springer och åker skidor.

Kontakta mig via mail eller via        070-562 07 70

 

Tomas Wahlström, Service

Jag arbetar som servicetekniker och har gjort det sedan januari 2001. Jag utför underhållsservice, akutservice och installationer runt om i Sverige. 

Sportfiske är mitt stora fritidsintresse och åker bland annat till Norge för att fiska.

Jag bor i Bålsta tillsammans med min sambo och två döttrar.

Kontakta mig via mail eller via              070-510 46 37

 

Patric Lahouar, Service


Lager

Peter Norén, Lagerchef

Jag är lagerchef och har arbetat på Christer Nöjd AB sedan 1990. Har ni någon synpunkt på våra leveranser är det bara att kontakta mig. 

Fotboll är mitt stora intresse och har varit aktiv i bland annat Enköping SK. Numera håller jag igång en gång per vecka med Stockholmslaget IK Sture. 

Kontakta mig via mail

 

Sven Karlsson, Lager och distribution

Jag har arbetat på lagret sedan augusti 1998 och ser till att packa de ordrar som kommer in från våra kunder. Att våra leveranser ser bra ut, är lätta att göra ankomstkotroll på och att det är uppmärkt enligt våra kunders krav är viktigt för mig.

Jag har varit fotbollsmålvakt i Övergrans IF men numera är det bowling som gäller. Bor i Bålsta med min sambo och dotter. 

Kontakta mig via mail

 

Gustav Åhrström, Lager och distribution

Hampus Möllegård, Lager och distribution

Thomas Svärdh, Lager och distribution

I januari 2008 började jag på lagret. Jag ser till att allt in- och utkommande gods håller den kvalitet vi förväntas hålla på våra artiklar.

Fotbollen är, och har alltid, varit viktig för mig. Bland annat har jag en bakgrund som forward i  Djurgården och Brommapojkarna. Eftersom jag bor med min familj i Bålsta håller jag ändå igång lite med Håbo FF:s veteraner.

Kontakta mig via mail

 

Gustav Kihlgren, Lager och distribution

Philip Larsson, Lager och distribution

Kontakta oss - vi lovar att du blir nöjd.

Fraktfritt vid ordervärde överstigande 2000:-  Personlig service Säker e-handel
0171-46 80 00 info@nojd.com

Några nöjda samarbetspartners