Nöjd AB och Apotea – Konstant utveckling

Samarbetet mellan Nöjd AB och Apotea började redan i början av 2013. Under åren har bolagen konstant arbetat tillsammans med utveckling av arbetsprocesser samt förpackningsmaterial.

Från vanliga slitslådor som tejpades i botten och toppen, och fylldes med mängder av utfyllnadsmaterial, så är idag Apotea ett av Europas mest förpackningsautomatiserade e-handelslager. Det innebär att i Apoteas fall att ingen operatör behöver röra emballaget under hela förpackningsprocessen och samtidigt har utfyllnadsmaterialet begränsats till ett minimum. Christer Nöjd AB står för lösningen med packautomationen med packmaskiner, allt ingående packmaterial, samt service och underhåll

Nästa steg blir nu att bolagen tillsammans fokuserar ännu mer på Miljö och Hållbarhet. Lyssna på Per Svärdsson, vd och grundare av Apotea och hör hans tankar och funderingar om det framtida samarbetet med Nöjd AB. I framtiden vill bolagen tillsammans försöka minimera den totala mängden wellpapp till ett minimum och där vi enbart använder oss av återvunnen wellpapp.

Kontakta oss - vi lovar att du blir nöjd.

Fraktfritt vid ordervärde överstigande 2000:-  Personlig service Säker e-handel
0171-46 80 00 info@nojd.com

Några nöjda samarbetspartners