Nöjd AB söker en innesäljare/support

Nöjd AB erbjuder förpacknings- och emballagelösningar, främst inom transportemballage. Vi är totalleverantör och bistår i hela förpackningskedjan från förbrukningsmaterial via maskiner och service till lagerhållning.

Nöjd AB präglas av personligt engagemang för kunder, medarbetare och samarbetspartners. Genom ett nära samarbete hittar vi totalekonomiska lösningar som möter och matchar kundens behov.  Idag är Nöjd AB ett av landets ledande fristående grossistföretag inom transportemballage och omsätter 600 miljoner kronor. 

Nöjd AB är även en av grundarna till det europeiska nätverket TIP-Alliance som knyter ihop fristående grossistbolag i Europa för ett samarbete inom inköp, hållbarhet och kunskapsutbyte.

I och med en mångårig försäljningsökning, samt det nya engagemanget i TIP-Alliance så söker vi nu en innesäljare med en kombination av administrativ support. Du kommer att arbeta väldigt tätt med både Nöjd AB:s försäljningschef och hans kundbas, samt VDN på TIP-Alliance.

Den vi söker är, och har:

-          Väldigt goda kunskaper i tal & skrift i både svenska och engelska

-          Väldigt goda kunskaper i Exel & Powerpoint

-          En väldigt hög social kompentens

-          En stor vilja och engagemang i att erbjuda en hög kundservice

-          Detaljfokuserad

-          Stresstålig

-          ett naturligt sätt att vara beredd att göra det där ”lilla extra” som behövs för att driva företaget framåt mot uppsatta mål

Nöjd AB erbjuder dig möjligheten att arbeta tillsammans med medarbetare som har ett otroligt stort engagemang i företaget och som har arbetat tillsammans under en väldigt lång period.

Du erbjuds även:

-          Fast månadslön

-          6 veckors semester

-          Friskvårdsbidrag

-          Privat Sjukförsäkring

Tjänsten är en 6-månaders provanställning med möjlighet till Tillsvidareanställning.

Vår ambition är att tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Vid frågor eller funderingar kring företaget, eller tjänsten är ni välkomna att kontakta:

Thomas Nöjd

Tel: 0171-46 8000

Mobil: 070-661 12 77

Mail: thomas.nojd@nojd.com

Kontakta oss - vi lovar att du blir nöjd.

Fraktfritt vid ordervärde överstigande 2000:-  Personlig service Säker e-handel
0171-46 80 00 info@nojd.com

Några nöjda samarbetspartners