Tejplådor sparar arbetstid, se filmen.

Christer Nöjd AB har alltid velat utveckla förpackningsteknik för sina kunder. När E-handeln tog fart i Sverige så krävdes det smarta förpackningar.

Ordrarna kom in senare hos företagen och leveranserna skulle gå snabbare. Det första företagen gjorde då var att plocka in mer folk för distributionen.

2013 så lanserade Nöjd AB sin första tejplåda. Det gjorde att företagen kunde packa snabbare för att man inte behövde tejpa lådan i botten och toppen. 

Till dags dato så har Nöjd AB sålt miljontals Tejplådor till bl.a. E-Handeln. detta har gjort att E-Handeln har kunnat packa snabbare. Se även intervjun med Apotea´s VD Per Svärdström hur dom inte hade hunnit packa 30000 paket om dagen om dom inte hade haft Tejplådan.

Är du intresserad av att packa i Tejplådan? Maila oss så får du ett kostnadsfritt prov av 2 lådor som kanske passar just dig.


Apotea.se är Sveriges första fullskaliga apotek som inte har någon fysisk butik utan bara finns på nätet. Syftet är att öka servicen och underlätta vardagen för sina kunder. 

Se intervjun här med Apotea´s VD Per Svärdson. Per berättar varför Apotea AB valt att jobba med Nöjd AB som leverantör av förpackningsmaterial.

Och varför han inte hade hunnit packa 30000 paket/ dag utan Nöjd´s Tejplåda.

 

Kontakta oss - vi lovar att du blir nöjd.

Fraktfritt vid ordervärde överstigande 2000:-  Personlig service Säker e-handel
0171-46 80 00 info@nojd.com

Några nöjda samarbetspartners