Nöjd AB som helhetsleverantör av automation till Apotea AB

Apotea AB. Affärsutvecklingschef, 
Maria Alriksson om Apoteas satsning på automation.

-För Apotea är hållbarhet superviktigt. 

Att minimera höjden på alla paket för att minska transporterna ut från huset tycker vi är viktigt, för det innebär att vi inte fyller bilarna med en massa luft.
I och med att vi reducerar höjden på alla paket till produktens höjd så minskar även behovet av utfyllnadsmaterial, vilket vi på Apotea anser är ett onödigt slöseri.
Idag packar vi över 40000 paket per dag och vi ser att vi kommer kunna dubblera det i framtiden genom att packa snabbare tack vare automationen.


Björn Kjellbris, ansvarig för Automation och förpackningsutveckling på Nöjd AB berättar.

-Nöjd AB är stolta över att ha varit Apoteas samarbetspartner i automationsprojektet tillsammans med SGA och Allprint.

Som helhetsleverantör tar Nöjd AB ansvaret för allt i processen. Förpackningsmaskiner, transportbanor, skrivare för etiketter, automatiska iläggare för flyers, service, underhåll samt levererat allt ingående förbrukningsmaterial såsom well, etiketter och lim.
Nöjd AB anser att automation och smarta förpackningar är det som många E-handelsföretag måste satsa på för att minimera kostnaderna, samt minska eller helt ta bort onödigt fyllnadsmaterial.
Nöjd AB är idag den ledande förpackningsleverantören till E-handlare och 3PL-företag och kommer även i framtiden fokusera mer på att hjälpa andra E-handlare att effektivisera sin förpackningsprocess.

 

Kontakta oss - vi lovar att du blir nöjd.

Fraktfritt vid ordervärde överstigande 2000:-  Personlig service Säker e-handel
0171-46 80 00 info@nojd.com

Några nöjda samarbetspartners